VIDEO/ Izetbegoviç: Bosnje-Hercegovina duhet ta njohë pavarësinë e Kosovës, por …

0
283

Intervistë ekskluzive me anëtarin boshnjak në Presidencën e Bosnje-Hercegovinës, Bakir Izetbegoviç (i biri i presidentit të ndjerë Alija Izetbegoviç).

Bakir Izetbegoviç pohon se boshnjakët janë të gatshëm të luftojnë për ruajtjen e integritetit territorial, nëse Republika Serpska synon shkëputjen.

Izetbegoviç flet edhe për anëtarësimin në NATO dhe BE, raportet me Serbinë, Kroacië, çështjen e Sanxhakut, denimin e atyre që kanë bërë krime lufte…

Në intervistën e zhvilluar nga Bahri Cani dhe Zorica Iliç, Izetbetbegoviçi thotë se Bosnje-Hercegovina duhet ta njohë pavarësinë e Kosovës. Por…

Izetbegoviq: Bosnje-Hercegovina duhet ta njohë pavarësinë e Ko…

Izetbegoviq: Bosnje-Hercegovina duhet ta njohë pavarësinë e Kosovës Intervistë ekskluzive me anëtarin boshnjak në Presidencën e Bosnje-Hercegovinës, Bakir Izetbegoviq (i biri i presidentit të ndjerë Alija Izetbegoviq). Bakir Izetbegoviq pohon se boshnjakët janë të gatshëm të luftojnë për ruajtjen e integritetit territorial, nëse Republika Serpska synon shkëputjen. Izetbegoviq flet edhe për anëtarësimin në NATO dhe BE, raportet me Serbinë, Kroacië, çështjen e Sanxhakut, denimin e atyre që kanë bërë krime lufte… Në intervistën e zhvilluar nga Bahri Cani dhe Zorica Ilic, Izetbetbegoviqi thotë se Bosnje-Hercegovina duhet ta njohë pavarësinë e Kosovës. Por…Intervistën e plotë në gjuhën boshnjake mund ta ndiqni në: https://www.facebook.com/dw.bhs/

Posted by DW (Shqip) on Montag, 13. November 2017