VIDEO/ I ftohtë i tmerrshëm edhe uji i nxehtë ngrin menjëherë

0
280

Temperaturat në Kanada janë ekstremisht të ulëta ku shkojnë deri -34gradë, ndërsa autoritetet thonë se kjo gjendje do të vazhdojë edhe në ditët në vijim,

Qytetarët janë këshilluar që të shmangin lëvizjet.

Por situatën e përshkruan më së miri kjo provë nga  një person i cili derdh ujë të nxehtë nga një enë dhe siç thuhet uji ngrin në vend.