Video e luftës, ja si shpëton komandant Hoxha gjatë luftimeve

0
280

Sakrificës dhe guximit të komandantëve ua kanë lakmi të gjithë.

 E tillë do të mbetet edhe vepra e komandat Hoxhës, i cili u shqua për guximin dhe trimërinë në luftën e Kosovës, ku nuk kursej asgjë për të mbrojtur vendin në kohën më të vështirë.Në një video të shpërndarë nga faqja Fakte-Lufta në Kosovë, mund të shihet sesi komandat Hoxha arriti të shpëtoj për një fije floku.

Shikoni si shpeton Komandant Hoxha gjat luftimeveSHPRENDAJE SHPRENDAJE

Posted by Fakte – Lufta në Kosovë on Freitag, 18. August 2017