VIDEO/ Beteja e vdekjes! Merimanga apo grerëza, ja kush mbijeton

0
348

Një merimangë është përballur me një grerëz të zezë, betejë e cila ka qenë e fundit për një nga insektet.

Pavarësisht përmasave të mëdha dhe aftësive të saj për t’i kthyer në drekë insektet e tjera, kjo betejë ka rezultuar një dështim për merimangën, e cila është mposhtur nga grerëza e zezë.