Vetëm gjashtë minuta ushtrime të këtilla në ditë zëvendësojnë orë të tëra stërvitjeje

0
178

Edhe pse keni veshur xhemperë dhe pallto – tani është koha e duhur të kujdeseni për zonat kritike të trupit dhe njëra ndër to janë duart, posaçërisht pjesa e poshtme e parallërës dhe tricepsi.

Ai më së vështiri tendoset, ndërkaq saktësisht e zbulon moshën.

Trajnimin patjetër duhet ta bëni gjashtë minuta dhe të angazhoheni që tempi juaj të jetë normal dhe koha e pushimit të jetë e shkurtër.

Ne po ju tregojmë trajnimin të cilin duhet ta kuptoni si sfidë.