Vesa Luma flet për ndarjen nga Big Basta

0
167

Kohëve të fundit kane qarkulluar thashetheme të shumta në lidhje me Vesa Lumën dhe Big Bastan, duke aluduar se çifti tashmë është ndarë.

Krahas gjithë kësaj, Vesa Luma ka mohuar një gjë të tillë duke thënë se ata janë bashkë dhe se kanë shumë mall për njëri-tjetrin, pasi është vetëm distanca që ata aktualisht kanë me njëri tjetrin që i mbanë të ndarë.

Këngëtarja më tej ka shtuar se shumë shpejt do të bashkohen për të jetësuar dashurinë e tyre pranë njëri-tjetrit.

Ajo me këtë rast ka kujtuar kohën kur ata janë bërë bashkë, duke dhënë kështu mesazh të fuqishëm për të gjithë të rinjtë e dashuruar.