Vendosni pak mjaltë në kërthizë para se të flini, mrekulli që s’ka të paguar

0
259

Vendosja e një pike mjalti para gjumit në kërthizë mund të shërojë deri në 35 sëmundje

Vendosja e një pike mjalti para gjumit në kërthizë (dhe nëse dëshiron i shton një pikë xhenxhefil) duke e izoluar me një leukoplast për të evituar fërkimin me rrobat, mund të shërojë deri në 35 sëmundje.
Ndër to janë presioni i lartë dhe i ulët i gjakut, dhembjet në të gjitha pjesët e trupit, kapsllëku, diarreja etj. Nga disa gjëra që i përkasin lashtësisë, dhe që duhen përdorur intensivisht sot, janë mjalti, vaji i ullirit dhe disa të tjera.

Ndalemi te mjalti, me fuqi të jashtëzakonshme kurative dhe efekte pozitive të gjithanshme.

Ky produkt ka veti të jashtëzakonshme për të luftuar sëmundje të ndryshme që mund të prekin secilin./tesheshi.com