Varrimi i fëmiut 4 vjeçar nga Rahovica bëhet sot me 27 nëntor

0
217

Njoftojmë familjarët, miqët dhe të tjerët se me rastin e vdekjes së djalit tim Arijan Ajvazi (4 vjeçar), varrimi i të ndjerit, bëhet sot me datë 27 nëntor, me namazin e Akshamit në fshatin Rahovicë.