Vajza e Shkelzen Jetishit martohet në Amerikë (FOTO)

0
539

Këngëtari i muzikës popullore, Shkelzen Jetishi-Xeni, është mjaftë i angazhuar në muzikë. Xenit asnjëherë nuk i ka munguar suksesi, shkruan «Kosovarja».

Këngëtari duket të jetë edhe person shumë familjar. Ai, është baba i dy djemve dhe një vajze, Edones, e cila siç thuhet, është pika e dobët e Xenit. Por, babë e bijë takohen rrallë, pasi Edona është martuar më Amerikë. E bija e këngëtarit të njohur jeton pranë të shoqit në Shtetet e Bashkuara, ku edhe punon, shkruan «Kosovarja». Largësia e ka bërë ta vetëm dhe pavarësisht kontaktit të vazhdueshëm, Xeni gjatë gjithë kohës ka mall për të bijën.
I rëndë gurbeti, e largët Amerika./Kosovarja/