Ushqimet që pastrojnë organizmin

0
168

Problemet gastrointestinale janë shumë të përhapura dhe kjo ndodh për faktin se shumica e njerëzve hanë ushqime të pashëndetshme, të thata dhe që duan një kohë të gjatë për t’u tretur. Zorra e trashë duhet të pastrohet nga mbeturinat dhe toksina në mënyrë që të parandalohet kanceri i zorrës së trashë dhe të jetoni shëndetshëm.

Perimet me gjethe të gjelbër

Hudhra

Aloe vera

Molla dhe uthulla e mollës

Drithërat

Çaji jeshil

Limoni