Urgjente, ja cka duhet të bëjnë shfrytëzuesit e Facebook dhe Instagram-it me 13 shkurt

0
771

Te gjithë shfrytëzuesit e Facebook dhe Instagram, dhe kudo që kanë 2FA  si në gmail etj, duhet të përditësojnë  numrin e  te telefonin nga prefikset +377/+386 ne prefiksin shtetërorë +383.

Kjo vjen pasi, nga 14 Shkurti 2019 i vetmi prefiks që do të jetë në shërbim do të jetë prefiksi +383.

Kjo duhet te kryhet brenda ditës së sotme 13 shkurt 2019.

Në të kundërtën do rrezikoni të mos keni qasje në Facebook & Intagram apo në emailin tuaj.

Video ilustrimi se si bëhet ndryshimi i kodit:

URGJENTE !!!Te gjithë shfrytëzuesit e Facebook dhe Instagram, dhe kudo qe keni 2FA ( si ne gmail etj). Duhet te përditësoni numrin e juaj te telefonin nga prefikset +377/+386 ne prefiksin shtetërorë +383. Kjo duhet te kryhet brenda ditës se sotme 13 shkurte 2019. Ne te kundërtën do rrezikoni te mos keni qasje ne Facebook & Intagram apo ne emajlin tuaj. Ngase nga 14 Shkurte i vetmi prefiks qe do jete ne shërbim do jetë prefiksi +383 .Ju lutem shpërndajeni!!!

Gepostet von Mentor Hoxhaj am Dienstag, 12. Februar 2019