U futën në spitalin psikiatrik të braktisur dhe regjistruan “tmerrin”, ndërsa sot…

0
683

Një video në You Tube është bërë objekt diskutimi në rrjetet sociale duke i “çmendur” të gjithë.
Dy të rinj kanë vizituar një spital psikiatrik të braktisur, duke u futur pas derës emergjente.
Në momentin e parë që u futën ata ngelën në vend kur shohin se një kokë zgjatet dhe i shikon pa pushim.
Djemtë, që po regjistronin me kamera, frikësohen por vazhdojnë rregjistrimin, deri kur krijesa humanoide në formën e një gjetheje, si një kafshë, vazhdon t’i ndjekë, për t’i sulmuar.
Këtu gjithçka ndërpritet dhe asksuh nuk ka më të dhëna. Video është ngarkuar në youTube dhe çuditërisht kanali është mbyllur pa dhënë detaje se ç’ka ndodhur me të rinjtë.
Kopje të shumta të saj janë siguruar dhe janë shpërndarë në rrjetet sociale, duke e bërë atë virale. Shiko videon ne linkun me poshte: