Tmerroi botën/ Kjo vajzë i mashtroi të gjithë, pamja e saj e vërtetë është krejt ndryshe

0
263

Para pak javësh rrjetet sociale u mbushën me foto tmerruese të një vajze të re e cila kishte bërë shumë ndërhyrje estetike për t’i ngjasuar Angelina Jolie, mirëpo kishte përfunduar në “një monstër”.

Lajmi u bë pjesë edhe e shumë mediave të huaja, mirëpo duket se e gjithë kjo ishte vetëm një mashtrim nga vajza me ermin Sahar Tabar. Ajo arrin ta shndërroj fytyrën e saj në këtë formë vetëm falë grimit dhe lenteve të syve.

Në të vërtetë ajo është një vajzë simpatike dhe aspak e frikshme.