Tingëllon si vic, por është e vërtetë

0
131

Tashmë të vësh unazën në lukth për të zvogëluar dëshirën e të ngrënit,

kjo dukuri është bërë modë por sigurimet shëndetësorë nuk të mbështesin në pagesë.

Edhe pse duhet ta paguanin sepse mbipesha vështirëson e rrezikon jetën.

Sigurimet sugjerojnë disipline në ushqim, e ditëve të sotme na ofrohen ushqime me plot yndyra…. të ziesh çdo gjë vetëm ,mirë por kohë nuk po na mbetet ..

Ne ziejmë brumë (shpageten), por domate e perime do ti blejmë së shpeshti të gatshme.

e Brenda konservanteve ka shume gjera qe e sjellin trashësinë ..

Ndërsa një zonje në Zvicër ia kishin paguar sigurimi këtë ndërhyrje!

Arsyeja : ajo po punonte si këshilltare për ushqim ..

dhe çdo ditë e më shumë po i humbte klientët e saj

Ata nuk po i besonin më.

Ti duhet të kesh peshën personale ideale për të qenë këshilltare ushqimi.

Dhe meqë dija e vet nuk i ndihmoi të dobësohej, as shumë dieta të tjera, ahere sigurimi e mbështeti.

Por pikërisht këtë grua se kisha mbështet.

Kjo po i bie : tash dil e rrej 🙂

Hava Kurti Krasniqi