Testoni intelegjencën tuaj: Bota është çmendur pas kësaj enigme, fotoja fsheh 6 fjalë, do të djersiteni derisa t’i gjeni!

0
845

Deri më tani ju kemi prezantuar enigma të ndryshme, siç janë ato për të gjetur dallimet në foto, pastaj për të gjetur figura të ndryshme, por kjo më e reja, do t’ju vër vërtetë në vështirësi.Në të vërtetë, në këtë foto gjenden 6 fjalë të shkruara me shkronja dhe detyra e juaj është t’i gjeni ato. Dhe nëse i gjeni ato, atëherë inteligjenca juaj është në nivelin maksimal.Shikoni me kujdes çdo vijë, sepse kjo është vërtetë një detyrë e vështirë dhe kur t’i gjeni ato, tregoni përmes komentit, duke shkruar secilën fjalë të gjetur.
Nese nuk i gjeni atehere shikoni videon ne linkun me poshte! Suksese