Takim i shkrimtarëve në Zvicër

0
483

Mbreme në Biblioteken Pestalozzi që drejtohet nga Suela Jorgaqi u takuan shkrimtaret shqiptar të Zvicres. Në mesin e tyre ishte edhe autori i shume veprave shqipe Kolë Çetta kushëriri i Anton Çettës , heroit të pajtimeve të gjakut. Shkrimtaret nga shumë troje shqiptare lexuan poezi dhe shkëmbyen ide.