Sylejman Selimi viziton Isa Mustafën

0
190

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa bëri të ditur sot ka pritur për vizitë ish-komandantin e UÇK-së, Sylejman Selimi.

Mustafa në një postim në rrjetin social Facebook shkruan se Selimi si komandant i UÇK-së dhe më vonë në pozita të rëndësishme të larta shtetërore, dha kontribut të rëndësishëm për çlirimin dhe shtetndërtimn e Kosovës.

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa bëri të ditur sot ka pritur për vizitë ish-komandantin e UÇK-së, Sylejman Selimi.

Mustafa në një postim në rrjetin social Facebook shkruan se Selimi si komandant i UÇK-së dhe më vonë në pozita të rëndësishme të larta shtetërore, dha kontribut të rëndësishëm për çlirimin dhe shtetndërtimn e Kosovës.