Sunaj Saraqi i tronditur nga vdekja e mikut

0
260

Sunaj Saraqi nuk mund të besojë që miku i tij, aktori Blerim Peci, ka ndërruar jetë.

Këngëtari në një postim në Facebook tregoi se si pikërisht përmes këtij rrjeti social e kuptoi këtë lajm të hidhur dhe se si mendoi fillimisht që ishte shaka e dikujt.