Sportistja bukuroshe e kombëtares së Kosovës

0
485

E bukur, e lezetshme, atraktive dhe karateiste e shquar dhe e lakmojnë shumë klube që të kanë në mjediset e tyre. Anëtarja e kombëtares së Kosovës, Fortesa Orana,  garuese e KK Dardanisë nga Gjilani, me fotot që ka postuar i lë pa frymë të gjithë.

Për bukuri është e tepërt të flitet, sepse shihet në foto, për sportiste shembullore e dinë të gjithë dhe ka ambicie të jetë edhe një juriste e fuqishme në të ardhmen.

Ndryshe, para disa vjetësh ka qenë edhe modele