Si nëna ashtu edhe e bija

0
161

Christina Aguilera është njëra ndër yjet botërore që rrallë herë ndanë me publikun fotografi të familjes.

E kësaj radhe Aguilera ka postuar një fotografi të vajzës së saj Summer Rain, në të cilën duket po aq ekstavagante sa e nëna e saj.

Summer Rain ka të vendosura një palë syze interesante dhe ka një buzëqeshje engjëllore e flokë të arta si të Christinas.

Në tërësi ajo duket si një mini Christina Aguilera