Si e zuri puna Big Mamën me këtë mashkull në mal

0
326

Bigu gjithmonë ka qenë njëra nga këngëtaret më të hapura në komunikim dhe është një vajzë plot buzëqeshje , shkruan Kosovarja.

Trajtimi I tematikave që këngëtarja ka patur nëpër këngë gjithmonë kanë përcjell një mesazh të bukur. Për këngëtaren është përfol kohë pas kohë për projektet muzikore por jo edhe aq për gjera të tjera si tani. Është humbja e peshës në mënyrë drastike ajo që ka marrë vëmendje dhe përflitet kaq shumë. Por edhe në jetën privatë të këngëtares ka të reja, ka kohë është në një lidhje dashurie dhe që pritej në fund të verës të i jepte fund beqarisë por kjo ende nuk ndodhi.

Ndonëse angazhimi I punës së këngëtares është i tillë të ketë kontakte dhe komunikim më shumë njerëz dhe krijon miq sa më të shumtë. Ë këtë fotografi që Bigu ka publikuar shihet me këtë djalosh në një hapësirë të gjelbëruar. Nuk ka dhënë ndonjë detaj se kush është personi, por qe duken që të dy këndshëm duken, ajo nuk do fjalë. /Kosovarja/
Lexo më shumë në: http://kosovarja.al/showbiz/