Si e lidhën dhe e rrahën këngëtaren Dafina Rexhepi?

0
255

E tmerrshme kjo foto e këngëtares Dafina Rexhepi, të cilën po e publikojmë, e që është bërë para disa vitesh.

Kjo fotografi ku këngëtarja shihet e lidhur për karrige dhe e rrahur, është shokuese dhe nuk dihet se përse është realizuar si foto, shkruan «Kosovarja». Dafina e ka ripostuar këtë foto, së cilës nuk i ka lënë ndonjë mbishkrim që do ta sqaronte qëllimin e saj.

Me gjasë kjo është foto më e çuditshme e më shokuese që e keni parë ndonjëherë, bërë nga ndonjë këngëtare shqiptare. /Kosovarja/