Shyhretja ia merr Leartën dhe djalin në shtëpinë e saj, nëna e Leartës ia shkruan asaj këto fjalë

0
275

Që të dyja me raporte të mira që nga fillimi.

E edhe kësaj here e kanë dëshmuar të njëjtën gjë, shkruan Kosovarja.

Ditë më parë ishte Shyhretja ajo që kishte shpërndarë foton e resë me nipin, duke lënë mbishkrimin se foto e tillë ia ndreqë ditën.

Ndërkaq ishte edhe nëna e Leartës ajo e cila la një koment shumë dëshirues, i cili thotë kështu: “Zemrën plot e paç gjithmonë, mikeshë e dashur” .

Learta duke qenë se ishte shumë e lidhur me prindërit e saj, ngrohtësinë e plotë e gjeti edhe tek familja e bashkëshortit, e kjo gjë është dëshmuar shumë herë.