Shumë më luksoze sesa duket në shikim të parë: Kjo shtëpizë të lë pa fjalë!

0
228

Edhe pse nuk ka sipërfaqe të madhe, asgjë nuk i pengon kësaj shtëpie, sepse është më luksoze se shumë sosh edhe për disa herë më të mëdha se kjo.

Në Perëndim gjithnjë e më shumë njerëz vendosin të jetojnë në shtëpi të vogla, jo vetëm për shkak të kursimit të parave dhe energjisë, por edhe shkak të mundësisë që me shtëpinë e tyre në rrotë mund të udhëtojnë nëpër gjithë botën.Njëra ndër ato mini-shtëpi është edhe kjo që mund ta shihni në këtë xhirim, transmeton Telegrafi.Mirëpo, edhe pse nuk ka sipërfaqe të madhe, asgjë nuk i pengon kësaj shtëpie, sepse është më luksoze se shumica sosh edhe që janë edhe disa herë më të mëdha se ajo.

Në të vërtetë, përveç që ka kuzhinën të pajisur në mënyrë bashkëkohore.

Në këtë shtëpi çdo gjë është e lidhur nëpërmjet internetit pa tela, ashtu që në cilën do pjesë mund ta “drejtoni” nëpërmjet celularit.

Në kat gjendet pjesa e gjumit me dritare fantastike të cilat i zbukurojnë xhamat, si edhe në dyert e hyrjes.Mirëpo t’i lëmë pak këto anash! Vetë enterieri, i cili gjithsesi është ndërtuar sipas masës, është fantastik, ndërkaq njëra ndër befasitë më të mëdha është banja e pajisur tërësisht në të cilën është vaska e drunjtë e cila mund të lëvizet sipas nevojës.

Binduni edhe vetë se sa është fantastike kjo hapësirë e vogël jetësore: