SHSHA në Çikago: Duhet të lajmërohet bota se Ivica Daçiç dhe Serbia kishin bërë gati skenarin për «Tokën e djegur» të Kosovës

0
345

Institucionet e shtetit të Serbisë po udhëhiqet nga individë me duar të përgjakura në kohën kur kryekrimineli Sllobodan Millosheviq kishte bërë gati skenarin shfarosës deri në sunstancë të shqiptarëve dhe të Kosovës përmes programit ushtarako-policor për ,,Tokën e djegur,,.Më këtë të dhënë e nis reagimin SHSHA në Çikago dhe i drejtohet tërë opinionit botërorë se Serbia ende ka nëpër analet e veta ushtarko,diplomatike dhe të nëntokës skenarët që ua la testament Sllobodan Millosheviqi për shfarosjen e shqiptarëve dhe shembjen e themeleve të shtetit të ri të Kosovës,ndonëse që nga vitet 1844-1999 me mite e gënjeshtra të njohura për shqiptarët,u munduan që të ,,serbizojnë,,Kosovën,thuhet në këtë reagim të SHSHA-së nga Çikago.

Bota demokratike,analet diplomatike dhe segmente të tjera nuk e dinë se Ivica Daçiç i ka duart e përgjakura me luftërat që i zhviulloi Serbia ndaj popujve joserb në ish-Jugosllavi dhe ndaj shqiptarëve dhe Kosovës.Në të gjitha takimet e fshehta të logjistikës luftarake,shfarosëse për ,,Tokën e djegur,,të shqiptzarëve dhe të Kosovës,Ivica Daçiç ka mare pjesë në tavolinën e kryekriminelit S.Millosheviq në Beograd dhe në skenarët e përgatitur për orët e vdekjes kolektive të tyre ashtu siç ndodhi në vitin 1998-1999,thuhet nga Çikago.

Do të ishte punë imediate që MPJ e Kosovës sa më parë të vë lidhje me kompetentët e diplomacisë së shtetit Surinami

për të sqaruar skenarët e Serbisë dhe të Ivica Daçiç kundër shtetit të Kosovës,që për shpalljen e saj nuk ka shkelur asnjë normë të ligjeve ndërkombëtare dhe për këtë e pati dhënë mendimin e vet me kompetencë profesionale Gjykata në Hagë.Atëherë çfarë kërkon Serbia dhe Ivica Daçiç që sillet si ,,pronar,,i vdekur i saj që me pushtimet ripushtimet e Kosovës gjatë historisë së përgjakur dhe me mitet e gënjeshtrat e njohura,,patriotike,,karshi Kosovës për gjoja se ajo na qenkash ,,zemra e Serbisë,,me këto referene edhe tash po e luan lojën e djallit,thekson për opinion SHSHA në Çikago.

Aty ku e la kyrekrimineli Sllobodan Millosheviq skenarin shfarosës për shqiptarët dhe Kosovën,tashti po e vazhdon pioneri i tij Ivica Daçiç në Beograd që në mëngjes para botës po pataqitet si ,,demokrat,,e natën me shpalimin e këtyre skenarëve të njohur për ne kundër shtetit të ri të Kosovës,thotë zëshëm SHSHA.
Shqiptarët dhe Kosova asnjëherë nuk e kanë konsideruar Serbinë dhe Jugosllavinë për shtetin e vet,atëherë pioneri Ivica Daçiç që i mori mësimet nga kryekrimeli S.Millosheviq larg duart nga shtetndërtimi i Kosovës dhe po ia përkujtojmë pionerit me duart e përgjakura se shqiptarët dhe serbët janë ndarë njëherë e përgjithmonë,thuhet në fund të reagimit nga Çikago.