Shqipetari ne Zvicer kapet duke e pre drurin e buzmit ne mal, denohet me 11 mij franga

0
252

Nje shqipetar ne zvicer, duke u munduar ti ruj traditat shqipetare te krishtlindjeve, edhe ne zvicer sikur ne kosove, vitin e kaluar ka shkuar ne nje male jo larg nga aty ku jetonte, dhe e ka prere nje dru te gjate me sopate. Dhe deri sa po kthehej me ceremonin festive, edhe pse ne oret e hereshme te mengjesit ku te gjithe ishin duke fjetur, aty kishte rastisur ne disa qytetar te cilet kishin dalur te benin gjimnastike. Si duket qytetaret e kan pare dhe e kan  thirrur policine, per ti treguar rastin. Policia kishte reaguar shume shpejt. Perosni ne fjale asht arrestuar dhe derguar ne polici. Dhe mesohet se ndaj tij asht shtruar nji padi gjygjsore dhe asht denuar me mbi 11 mii franga gjobe. Per prerje pylle dhe per shkelje tjera ligjore, akuza tjera qe parashihen me ligj.