Shpërthejnë mediat italiane: Skandal, kjo nuk ndodhte për 60 vjet, e njollosët historinë

0
265

Italia nuk do të jetë në Botëror dhe se kjo nuk ka ndodhur që në vitin 1958.

Kështu shkruajnë mediat sportive italiane, që kanë vënë në shënjestër ekipin e Italisë dhe trajnerin, duke thënë se kjo gjë është e turpshme dhe një apokalips i vërtetë.

Mediat e Italisë shkruajnë se kjo ishte një disfatë e madhe dhe është njollë e zezë në histori.

Një tragjedi e pashmangshme, kurse nuk dihet fati i Venturës.