Shoqja më e mirë e Lorit ia zbulon një sekret që nuk do t’i pëlqejë aspak

0
180

Këngëtarja Violeta Kajtazi ishte e ftuar në emisionin ‘Mirage’, prodhim i Lajmi.net.

Në intervistën e saj, Violeta ka folur për projektet e saj të fundit dhe për ato që planifikon t’i realizojë këto ditë.

Në estradë përveç marrëdhënieve kolegiale mes artistëve, ka edhe miqësi të mira, e një të tillë e ka edhe Violeta me këngëtaren, Loreta Kaçka- Lorin. Edhe pse mike të mira mes vete, Violeta i zbuloi një sekret Lorit, për të cilën gjë tha se shpreson të mos i hidhërohet.

Ndiqeni videone mëposhtme dhe nga minuta 3:44 mund të kuptoni se çka thotë Violeta për Lorin.