Shoqja e Fjollës bën një gjest të pa hijshëm

0
289

Edhe për Fjollën viti që lamë pas nuk ishte pa të reja, pasi që fund viti ishte më I bujshëm, ajo sjelli dy bashkëpunime të cilat mjaft shumë tërhoqën vëmendjen, shkruan Kosovarja.
Janë performancat e saj tejet ekstravagante gjithashtu dhe realizimi i video klipeve është më ndryshe se e shumë të tjerë këngëtarëve. Fjolla është cilësuar si vajza pa tabu pa vrarë mendjen se si do kuptohet të masa apo te publiku që atë e ndjek. Ajo është njëra nga këngëtaret që shijon jetën e natës dhe darkat shoqërore. E në këtë fotografi të fundit e cila është e rrethuar me shoqe ndër disa imazhe ajo ka ndarë edhe këtë duke I vënë një mbishkrim, në këtë fotografi të duarve të tyre, por njëra nga ato ka bërë një gjest shumë të pa hijshëm, ku dikujt ja tregon gishtin e mesit.