Shkurte Gashin se keni parë kurrë më bukur se kaq

0
267

Shumë të angazhuar i gjen ky fundvit artistët shqiptarë, si çdo herë tjetër.

Koncertet e xhirimet festive bëjnë që shpesh ata të mos e kenë as edhe një ditë të vetme pushim gjatë kësaj periudhe.

E tillë s’kishte se si të mos ishte kjo kohë as për këngëtaren Shkurte Gashi.

Në secilën prej paraqitjeve televizive, e kuruar nga Kaci dhe Sellma, këngëtarja po shkëlqen.

Por, fotografia e fundit ka qenë ajo që ka marrë gjithë vëmendjen.

🙌🏻Flm @sellmakasumoviq @kacilleshi ❤️❤️🙏

A post shared by Shkurte Gashi (Official) (@shkurtegashi_) on