Shikoni se si dukej Flaka Krelani para operacioneve plastike (FOTO)

0
2359

Janë të shumta këngëtaret që i janë nënshtruar operacioneve plastike, shkruan Sovrani.info

Një numër i madh i tyre asnjëherë nuk pranuan se kanë bërë këto operacione.

Në mesin e tyre futet këngëtarja Flaka Krelani ku në fytyrën e saj vihet re një ndryshim i madh me kalimin e viteve.

Sovrani.info ju sjell foto se si dukej ajo qysh në daljet e saj të para, dhe si duket sot:

@makeupbydafine ‘s A Work Of Art! Follow Get Her & Make Yourself Feel Prihii🌹 #MakeUpIsMyPassion

A post shared by Flaka Krelani (@flaka.krelani) on