‘Sasa’ shkon në diskotekë me vajzën e saj, duken si shoqe

0
196

Aktorja Adriana Matoshi ani pse ka arritur një karrierë të suksesshme po vazhdon të jetë një femër shumë modeste.

Ajo ani pse është nënë ekatër fëmijëve duket si një vajzë e re dhe këtë e dëshmon jo vetëm nga pamja po edhe nga stili i të jetuarit.

Tash kur vajza e madhe Kaona është rritur ato janë bërë si shoqe sa për të shkuar bashkë edhe në diskotekë.

Në një imazh të publikuar së fundmi nga aktorja shihet se mbrëmë janë argëtuar në njërën nga diskotekat në kryeqytet.