Samsung ia ulë çmimin këtij modeli të lavdueshëm

0
215

Samsung ka vendosur të i ulë çmimin Galaxy S8+ në Evropë. Kjo vlen vetëm për tregun evropian dhe është mundësi për festat e fundvitit.

Në tregjet evropiane ky model po shitet orëve të fundit për 635 euro.

Në fakt oferta vlernë për modelin me ngjyrë “Midnight Black”, ndërsa pak euro mnë shumë kushtojnë “Orchid Grey” dhe “Arctit Silver”.

Çmimi është më i lirë për më shumë se 200 euro në tregjet në Indi dhe Amerikë.