Sakrifica: Historia prekëse që fshihet pas kësaj fotografie

0
174

Në këtë fotografi është një djalë i sapo diplomuar që përqafon babain e tij, një fermer i varfër.

Fotografia është akoma më e rëndësishme dhe gjithashtu shumë popullore në Tajlandë, sepse familja i përket etnisë Hmong, një pakicë e popullsisë Tajlandeze, që diskriminohet dhe shihet si e prapambetur nga pjesa tjetër Thai (Hmong gjithashtu jetojnë në Laos, Birmani, Kamboxhia, Kine, Vietnam).Në të vërtetë nuk është shumë e zakonshme që një Hmong të marrë një diplomë. Janë të rrallë ata që shkollohen, dhe për ta rritur këtë gjë atyre u duhet të sakrifikojnë shumë, duke qenë të diskriminuar nga tajlandezët, të cilët janë shumë të shtypur./gazetametro.net