Sa shumë i ka ngjarë kjo vajzë Shyhrete Behlulit

0
220

Pavarësisht se është e martuar, ka krijuar familje dhe është shumë aktive në profesionin e saj, ajo është e pandarë nga nëna e saj.

Është pikërisht Njomza, e cila është kopja e këngëtares më të përmendur të estradës, Shyhrete Behlulit.

Ndryshe nga vajzat tjera, ngjashmëria metë ëmën thyen të gjitha rekordet, e për këtë do e dëshmojnë vet fotografitë në vazhdim, shkruan Kosovarja.

Njomza është tejet e lidhur me nënën e saj, gjë që u dëshmua edhe në ahengje të ndryshme, që nuk i ndahet nga përqafimi.