Rrëzohet ndërsa po blinte shalqin, bëhet milioner pasi merr dëmshpërblimin. Ja sa milionë dollarë mori

0
432

Një klient ka fituar 7.5 milionë dollarë pasi është plagosur ndërsa po merrte një shalqi në një supermarket.

Këmba e Henry Walker ngeci në një arkë të drunjtë kur po tentonte të merrte bostanin. Ngjarja ka ndodhur që në korrik të vitit 2015, ndërsa çështja e tij është shqyrtuar në gjykatën e qytetit Phenix.

Sipas BBC, Walker fitoi 2.5 milionë dollarë dëmshpërblim dhe 5 milionë dollarë nga dëmtimet ndëshkuese.

Por zbulimet tregojnë se incidenti ka ndodhur për shkak të papërgjegjshmërisë së tij sepse këto arka vazhdojnë të përdoren në supermarketet Walmart.