Rrahje në Kuvendin shqiptar

0
315

Ditën e sotme në Komisionin e Ekonomisë në Kuvend debatet kanë përfunduar deri në përplasje fizike mes tyre.

Pamjet e sherrit mund t’i shikoni në videon më sipër mes kreut të komisionit, Erion Braçe dhe deputetit të PD-së, Agron Shehaj.

Situata është bërë serioze kur deputeti i PD-së, Shehaj ka shkuar tek Braçe, ndërsa ka ndërhyrë edhe Garda e cila ka larguar nga njëri-tjetri deputetët.