ROBIN KUK:SERBËT DO TË DERDHIN LOT KROKODILI PËR LUFTËN QË VET E KISHIN NISUR

0
262

Robin Kuk, ish ministër i Forin Ofisit Anglezë menjëherë pas përfundimit të luftës në Kosovë kishte thënë se serbët tani e tutje siç e kan zakon do të fillojnë të derdhin lotë krokodili për luftën e humbur të cilën e kishin nisur vetë.

Robin Kuk ishte një mbështetës i madh i bombardimeve të NATOsë nfaj ish Jugosllavisë dhe në mbështetje të kauzës shqiptare.