Realiteti dhe rrjetet sociale, dallim befasues

0
377

Kjo është arsyeja pse rrjetet sociale janë të tejmbushura me një prirje të re, përdoruesit po ndajnë foto të pashembullta se si janë bërë ato foto të përsosura dhe duket se janë gati të zbulojnë të gjitha sekretet e tyre.

Bright Side ka marrë disa shembuj për të demonstruar dallimin në mes realitetit dhe internetit.

Padyshim se realiteti është paksa befasues.

Shikoni më poshtë: