Reagon Ardit Gjebrea për aksidentin e Eni Çobanit, “Më shërben të përceptoj ndryshe”.

0
201

Disa ditë më parë, prej shkaqeve të këqija atmosferike dhe rrugës jo të mirë afër Tropojës, Eni Çobani dhe mikesha e saj, u aksidentuan dhe shpëtuan për fat, pasi makina ra poshtë duke u rrotulluar nga një përrua. Ajo ka treguar ngjarjen duke kërkuar nga të tjerët që të jenë më të kudesshëm.

Nga ngjarja është tronditur Ardit Gjebrea, udhëheqës i emisionit «E Djela Shqiptare», i cili ka reaguar në instagram për rastin.