Provoi të vidhte shishet me alkool, nuk e dinte se po e shikonin (Video)

0
242

Një adoleshent ka hyrë në një supermarket në Kaliforni të Shteteve të Bashkuara, prej nga ka dashur të largohet me 13 shishe vodka, por u ndalua nga punonjësit.

Më pas, ai ka marrë një kuti me birra dhe provoi të dilte nga dyert anësore të lokalit.

Megjithëse të gjithë të pranishmit po e shikonin, ai grabiti dy shishe me alkool dhe ia doli me vështirësi të largohet me njërën prej tyre.

Ende nuk dihet identiteti i të riut, që besohet se ka qenë i dehur gjatë kohës sa kreu vjedhjen.