PRESHEVËS MË SHUMË SE KURRË I DUHET KTHIMI I ËNDRRËS SË LIRISË DHE SHPRESËS PËR TË ARDHMEN

0
210

Presheva, padyshim si krejt Lugina e saj ka nevojë edhe për fabrika, edhe për vende pune për të rinjët, edhe për ujë të pijshëm e tē papijshëm, edhe për kanalizime, pastrim bërllogu e për çka jo.
Por, ajo në rend të parë, më shumë se kurrë ka nevojē për kthimin e ëndërrës së lirisë, për kthimin shpresën së thyer, për të ardhmen e saj. Pa këto janë ato komponentat që po i mungojnë shumë jo vetëm Preshevës, por edhe krejt Luginës. Këtë e kishim sprovuar edhr më parë, prandaj, krej okej, të gjallët kërkojnë çare, kërkojnë idare, por parasegjithash e kërkojnē edhe aromën e lirisë, të shpresës dhe njē tē ardhme më të mirë. FR.