Prerja e flokëve, në përshtatje me fytyrën

0
1541

Ta dish formën e fytyrës tënde, të ndihmon që të zgjedhësh prerjen e duhur të shkurtër, që është e përshtatshme për ju, si dhe do t’ju ndihmojë të komunikoni më mirë me parukierin tuaj.

Komunikimi i mirë është çelësi për një rezultat të suksesshëm te salloni.

Fillimisht, ju duhet të përcaktoni strukturën e fytyrës tuaj: a keni fytyrë në formë ovale, katrore apo në formë zemre. Lloji i modelit të flokëve që mund të mbani është i përcaktuar më së miri nga forma e kokës dhe fytyrës tuaj.

Duke e ditur formën e fytyrës, përpara se të shkoni në sallon, mund t’ju ndihmojë që të mos përfundoni me një prerje të keqe flokësh, transmeton Telegrafi.

Fytyrë në formë ovale:

Fytyrë në formë katrore:

Fytyrë në formë zemre.