Policia e Kosovës njofton vozitësit kosovar: Mos dilni në rrugë, sidomos ju që…

0
248

Nga kjo e mërkurë, polici i trafikut më nuk do të paralajmëroj vozitësit për pajisje dimërore.Kjo pasi nga sot hyn në fuqi kompletimi i pajisjeve dimërore për të gjithë ngasësit e automjeteve.

15 nëntori është dita kur të gjitha automjetet duhet t’i kenë ato, në të kundërtën pason gjoba.E dënimet janë goxha të mëdha, njofton Klan Kosova.

Sa janë ato dhe cilat janë pasojat e mos-bartjes së tyre, kuptojeni nga kronika e realizuar nga gazetari Agan Hajdarhoxha.