PIJENI KËTË LËNG DHE HIQENI QAFE STOMAKUN E FRYRË

0
216

Stomaku i fryrë është problem me të cilin përballen shumica e femrave, e shkaktojnë pijet dhe ushqimi që gjatë ditës e konsumojnë në organizëm.

Përbërësit: 1 gotë qumësht ose jogurt «light», 150 gramë ananas nga konserva, 1 lugë fara të lirit, Akull. Përgatitja: 1. Përbërësit i përzieni në blender. 2. I përzieni derisa të fitoni një masë krem. 3. Frapenë ta konsumoni midis shujtave.