Përzierja me 2-përbërës që pastron zorrët nga mbeturinat dhe heq kilet nga trupi

0
199

Kur konsumoni produkte që përmbajnë shumë sheqer, ju keni krijuar kushte për grumbullimin e tepërt të mukusit në trup, i cili është bazë për zhvillimin dhe shumimin e kërpudhave dhe baktereve.

Kjo recetë me karafil dhe fara liri do t’ju ndihmojë në eliminimin e parazitëve nga trupi:

Përbërësit:

-100 gram fara liri

-10 gram karafil të thatë (pluhur)

-Metoda e përgatitjes:

Përbërësit duhet të jenë pluhur. Pluhurin e përfituar nga përzierja e të gjithë përbërësve mund ta përzieni me ujë të ngrohtë , ose mund ta shtoni në kos. Duhet të merrni 2 lugë çdo mëngjes për 3 ditë.

Pas 3 ditësh, bëni një pushim 3- ditor dhe filloni konsumimin përsëri. Ju duhet të ndiqni këtë procedurë për rreth një muaj.