Përurimi I librit : Behide Hasanaj « NJË JETË VEPRIMTARI HUMANITARE »

0
213

NJOFTIM
Njoftohen gjithë miqtë e librit se: të shtunën më 16 dhjetor 2017, duke filluar nga ora 13 h, në lokalet e restaurantit
RISTORANTE PIZZERIA TRAUBE Schulhausstrasse … 4513 Langendorf /SO, BISHZ, (Bashkimi i Intelektualëve Shqiptarë në Zvicër), do të bëjë përurimin e librit : Behide Hasanaj « NJË JETË VEPRIMTARI HUMANITARE »
38 vite angazhim për paqe dhe drejtësi në Ballkan & Qfaqja e filmit dokumentar „Në udhën e shenjtërimit“.
Paralajmërimi është i obliguar.