Përgjaket matadori, por e vret demin (Pamje të rënda)

0
388

Arturo Macias, 35 vjeçar, matador i njohur nga Meksika për pak nuk ka ndërruar jetë pasi u godit dhe u ça në pjesën e qafës nga një dem gjatë një spektakli në San Marco këtë të diel.

Vetëm pasi e ka marr ndihëm e nevojshme, është rikthyer në arenë për ta vrarë demin.

Shihni videon: