Pas 6 vitesh shtatzënë: Fëmija ishte me gjysmë zemre, dhe i thanë të abortojë, por veprimi i saj emocionoi botën…(Foto)

0
270

Shumë fëmijë lindin me probleme shëndetësore, dhe fatkeqësisht disa nuk arrijnë të mbijetojnë, por disa falë punës së palodhur e të dinjitetshme të mjekëve i shpëtojnë shumë sëmundjeve.

Një sëmundje e rrallë e quajtur “Sindormi Hipoppalstik i zemrës”, ku ku zemra e formuar jo mirë nuk është në gjendje që të ofrojë rrjedhje adekuate të gjakut nëpër trup, ka prekur fëmijën Reggie Aslin nga Anglia, e cila ka shpëtuar pas ndërhyrjes së mjekëve.

Aslin e lindur me gjysmë zemre, iu nënshtrua një operacioni të hapur në zemër 4 ditë pas lindjes, operon ky i përfunduar me sukses, edhe pse mjekët i than prindërve të fëmijës djalë, që shanset për ta shpëtuar dhe humbur janë 50 me 50, mirëpo a dolën dhe tani gjakun rrjedhë mënyrë më efektive.

Prindërit e Reggie Lee dhe Michelle Alsin, që vite ishin duke provuar të bënin fëmijë, në mënyra të ndryshme por nuk ia kishin arritur deri tani, dhe gjatë javës së 20-të, ata i treguan për problemin e fëmijës, dhe rrezikun e humbjes pas lindjes, por ata nuk u dorëzuan dhe vazhduan sfidën tyre, çka edhe triumfoi e mira në fund.