Paralajmërimi për shoferët: Kujdes! Përmbytet kjo rrugë

0
269

Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se në aksin rrugor Levan-Tepelenë ka prezencë uji në rrugë në afërsi të fshatit Selishtë.

Rruga është e kalueshme nën monitorimin e punonjësve të ARRSH, kontraktorit të mirëmbajtjes dhe Policisë Rrugore.

ARRSH u bën thirrje drejtuesve të mjeteve që të lëvizin me kujdes në këtë segment gjatë orëve të natës.